Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de sonbahar ve kış manzaraları aynı karede

Artvin’de sonbahar renkleri yaşanırken, ani bastıran kar yağışı, yüksek kesimlerde sonbahar ve kış manzaralarının aynı karede yer almasını sağladı.

Artvin’de etkili olan kar yağışı, bölgeyi büyüleyici bir doğa tablosuna dönüştürdü. Sonbaharın sarı ve turuncu tonları ile kışın beyaz örtüsü, özellikle yüksek rakımlı köylerde ve yaylalarda bir araya gelerek eşsiz görüntüler sundu. Ardanuç ilçesine bağlı bin 700 rakımda bulunan 90 haneli Geçitli köyü, bu güzelliğin en çarpıcı örneklerinden biri oldu. Köyün çevresindeki dağlar karla kaplanırken, köy içinde sonbaharın sarı ve turuncu tonları hâkim oldu. Sonbahar ve kışın bu eşsiz birlikteliği, dron kamerasıyla havadan görüntülenerek izleyenleri mest etti.

Artvin’in farklı noktalarındaki manzaralar, doğa tutkunlarını ve fotoğrafçılık meraklılarını cezbediyor. Hem kışın ilk işaretlerini hem de sonbaharın son demlerini bir arada görmek isteyenler için Artvin, adeta bir doğa cenneti sunuyor.

Sonbahar renklerini fotoğraflamak için bölgeye gelen Emre Karagül, “Sonbahar renklerini çekmek için Ardanuç’a geldik. Kış ve sonbaharı aynı anda yaşıyoruz. Az önce güneş vardı, şimdi kar yağıyor. Çok güzel bir manzara var, çok mutluyuz ve güzel zaman geçiriyoruz” dedi.

İçerik üreticisi Şule Çeylan ise, “Bugün Ardanuç Geçitli köyüne geldik. Sonbahar renklerini görmek için geldik ama bir sürprizle karşılaştık. Yılın ilk kar yağışını gördük. Bu güzel manzaraları çekiyoruz. Sonbaharın renklerini ve karın beyazını aynı anda kaydedebiliyoruz” diye konuştu.

Bölge halkından Hakan Öztürk ise, “Burası Geçitli köyü. Şu anda köyümüzde 120’ye yakın hane var. Bunun 60’ı burada yaşıyor, 60’ı ise kışın göç ediyor. Ekim ayının sonuna yaklaşıyoruz. Kar beklenmedik bir şekilde yağdı. Normalde kasım ayında kar yağardı ama bu yıl biraz erken geldi. Hayvanlarımız hâlâ dışarıda otluyor” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin