Artvin’de otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı - Karabük Haber Postası
artvinde otomobil tira carpti 1 olu 1 yarali LbAAMnvz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Aralık, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Artvin’in Hopa ilçesi Sugören Mevkii’nde akşam saatlerinde otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, Arhavi yönüne ilerleyen bir otomobilin, tıra arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü olduğu öğrenilen Yavuz Şiviloğlu ağır yaralanırken, araçta bulunan Bünyamin Merttürk olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilin ön kısmı kazanın şiddetiyle hurdaya dönerken, Bünyamin Merttürk’ün cansız bedeni araç içinde sıkıştı. İtfaiye ve kurtarma ekipleri, uzun süren çalışmaların ardından Merttürk’ün bedenini araçtan çıkarabildi.

Ağır yaralanan Yavuz Şiviloğlu’na ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Şiviloğlu, ambulansla Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin