Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2023 00:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Apartmandan ayakkabı çalan teyze-yeğen adliyede

Bolu’da keşif yaptıkları bir apartmana ellerini kollarını sallayarak girip ayakkabı çalan teyze ve yeğeni yakayı ele verdi. Emniyetteki süreçleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Olay, 3 gün evvel akşam saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi 4510 Sokak Cebeci Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Bahar Ç. ve teyzesi Türkan Ç. daha evvelden keşif yaptıkları bir apartmanın kapı şifresini tespit etti. Kapı şifresini öğrenen ve apartmanda kimsenin tanımadığı 2 bayan, daha sonra içeri girerek katları tek tek gezdi. Katları gezen bayanlar dışarıda gördükleri ayakkabıları yanlarında getirdikleri çantalara koyarak hiçbir şey olamamış üzere apartmandan tekrar uzaklaştı.

Apartman sakinleri şikayetçi oldu
Apartman sakinleri güvenlik kamerası imgeleriyle Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği takımlarına kabahat duyurusunda bulundu. Türkan Ç. ve Bahar Ç.’nin yakalanması için kent merkezinde çalışma başlatan Hırsızlık Ofis Amirliği grupları, kısa müddet içerisinde ayakkabı hırsızlarını yakaladı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan teyze ve yeğeni, adliyeye sevk edildi.

Kleptomani hastalığı varmış
Öte yandan Bahar Ç.’nin Ankara’da özel bir üniversitede okuduğu ve ‘Kleptomani’ hastalığı olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin