Apartman yöneticisi jandarma tarafından 7 bin uyuşturucu hapla yakalandı - Karabük Haber Postası
apartman yoneticisi jandarma tarafindan 7 bin uyusturucu hapla yakalandi kEYwXG9l
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Apartman yöneticisi jandarma tarafından 7 bin uyuşturucu hapla yakalandı

Samsun’da bir apartman yöneticisi jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 bin adet sentetik ecza hap ile yakalandı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda bir apartmanda yöneticilik yapan V.S.’nin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Atakum ilçe Jandarma Komutanlığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT ekipleri tarafından V.S.’nin Atakum ilçesindeki ikametine operasyon düzenlendi. Apartman yönetici olan şahsın evinde ve bodrumda yapılan aramalarda 7 bin adet sentetik ecza hap ile bir miktar kubar esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan V.S. çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesi ile kesob arasinda is birligi alanlari genisletilecek GS5DR68g
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi ile KESOB arasında iş birliği alanları genişletilecek

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kastamonu Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği arasında yapılan görüşme sonrasında üniversitede öğrenim gören öğrenciler için “İş Akademisi”nin kurulması kararlaştırıldı.

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kastamonu Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği (KESOB) arasında iş birliği alanları genişletilecek. Kastamonu Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Orhan Kandemir, Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Danışma Kurulunda da yer alan Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yücel Gedik’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede Kandemir ile Yücel arasında kurumlar arasında yapılacak iş birliğinin genel hatları belirlendi. Bu kapsamda, odaya kayıtlı yaklaşık 14 bin 500 üye ve 16 bin 386 iş yerini ilgilendiren eğitim taleplerinin oluşturularak uygun olanların fakülte tarafından karşılanması, fakülte öğrencilerinin işyeri uygulaması ve staj imkanlarının arttırılması için işyerlerinin öğrenci talepleri ile fakülte öğrencilerinin eşleştirilmesi, bölgesel ya da sektörel anlamda ortaya çıkan sorunların çözümüne yönelik tez ve proje konularının belirlenerek, sonuçlanan çalışmaların çıktılarının ilgili sektör ile paylaşılması gibi konular ele alındı. Ayrıca kurumlar arasında iş birliği yapılması ve bu sürecin sağlıklı işlemesi için “İş Akademisi” gibi bir iş birliği platformunun kurulmasına yönelik çalışmaların yapılmasına karar verildi.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Orhan Kandemir, ilerleyen dönemde kurulması planlanan “İş Akademisi” gibi bir platformun fakültenin önemli dış paydaşları arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsası gibi iş dünyasının öne çıkan kuruluşlarını da kapsayacak biçimde daha geniş tabana yayılabileceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin