Ankara’dan Amasra’ya gezmeye geldi, denizden cansız bedeni çıkarıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Ankara’dan Amasra’ya gezmeye geldi, denizden cansız bedeni çıkarıldı

Ankara’dan Bartın Amasra ilçesine gezmeye Yusuf Ülger, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Ülger’in cenazesi, dalgıçların yaptığı 5 saat süren arama çalışmalarında bulunarak kıyıya çıkarıldı.

İddiaya göre, Amasra ilçesi Küçük Liman olarak bilinen deniz kenarındaki kayalıklarda, sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bir mont bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine sahile gelen polis ekipleri, montun sahibini aramaya başladı. Monttan çıkan kimlikte şahsın bir üniversitede teknisyen olarak çalıştığı tespit edilirken isminin ise 42 yaşındaki Yusuf Ülger olduğu belirlendi. Ülger’in Ankara’dan otobüsle Amasra’ya geldiğini tespit eden ekipler, çevredeki binaların güvenlik kamera görüntülerinde şahsın denize girdiğini ve bir daha çıkmadığını belirledi. Bunun üzerine polis ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığın ekipleri, liman içerisinde ve açık denizde detaylı bir arama başlattı. 9 dalgıç, 2 bot ile yaklaşık 5 saat boyunca arama çalışmaları yürütüldü. Liman içerisi, kayalık diplerinde detaylı bir arama yürüten dalgıçlar, montun bulunduğu alana yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bölgede Yusuf Ülgen’in cansız bedenine ulaştı. Dalgıçlar, yaklaşık 3 metre derinlikten çıkardıkları Ülgen’in cenazesini kıyıya kadar götürdü. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede öldüğü belirlenen Ülger’in cenazesi, ceset torbasına konularak 112 ambulansına yüklendi.

Ülgen’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet hastanesi morguna götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
universite ogrencilerinden 3 gunde 556 unite kan toplandi xxnGhyVx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencilerinden 3 günde 556 ünite kan toplandı

Türk Kızılayı tarafından Bartın Üniversitesi’nde (BARÜ) düzenlenen kan bağış kampanyasında 3 günde 556 ünite kan toplandı

Tük Kızılayı tarafından BARÜ’nün kanında hayat var sloganıyla Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde 14-15-16 Nisan tarihlerinde düzenlenen kan bağış kampanyasında 556 ünite kan toplandı. Kan bağışında bulunan öğrenciler Kızılay yetkililerine kan bağışının sağlık açısından önemini sorarak, yılda kaç kez kan verebilecekleri gibi konularda bilgi istedi. Kızılay görevlilerinin yılda erkeklerin 4 kez, kadınların ise 3 kez kan verebileceğini söylemesi üzerine ise öğrenciler, düzenli olarak kan vermek istediklerini ifade etti.

Türk Kızılay’ı Bartın Şubesi Başkanı Nihat Yalçın, kampanyaya verilen destek nedeniyle BARTIN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Karabük Kan merkezi ve üniversite yetkilileri ile öğrencilere teşekkür etti.

Yalçın, ’’BARÜ’nin kanında hayat var sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kan bağış kampanyası, 21 Nisan tarihinde de üniversitemizin Ağdacı kampüsünde de düzenleyeceğiz. Üniversite öğrencilerimizin kan bağışa karşı duyarlılıkları bizleri çok memnun etti. Çünkü kan bağışında bulunanlar sadece hayat kurtarmıyorlar, kendi sağlıkları için de önemli bir adımı atmış oldular. Ayrıca birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma ve duyarlılık bilincini bir kez daha hatırlatmış oldular’’ diye konuştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada ilk kanı ise BARÜ Rektörü Prof Dr. Ahmet Akkaya vererek, üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine ortak olmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin