Reklam
Reklam

Ankara merkezli 8 ilde FETÖ/PDY operasyonu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Haziran, 2023 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce, 8 ilde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Adalet Teşkilatı Yapılanması içerisinde faaliyet gösteren 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen, FETÖ/PDY’nin “adalet teşkilatı” yapılanması soruşturması kapsamında 6’sı görevde, 20’si özel sektör çalışanı ve biri de istifa eden olmak üzere 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı. Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Ekiplerin çalışmaları sonucunda şüphelilerin, örgüt üyelerini kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edildi” denildi.

Öte yandan, FETÖ/PDY’nin kamu mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonların 3’üncü dalgasında şüphelilerin yakalanması ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Denizde boğulma tehlikesi geçiren baba kurtarılamadı

denizde bogulma tehlikesi geciren baba kurtarilamadi KDjBeBq3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Arsin ilçesinde dün denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde ailenin sahilde piknik yaptığı sırada meydana geldi. İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu’dan acı haber geldi.

Fatih Kurutçu’nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin