Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anaokulundaki öğrenciler için Kur’an-ı Kerim’e geçiş töreni düzenlendi

Karabük’te anaokulunda eğitim gören 40 öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçiş töreni düzenlendi.
Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı Demir Çocuk Anaokulu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubu 40 öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçiş töreni düzenlendi. Programa, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın eşi Ebru Kırışık, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Mücahit Yuvacı, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda, çocuklar öğrendikleri ayetleri, duaları ve hadisleri okudu.
Törende konuşan Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, “Öğrencilerimizin, çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim’e geçiş törenindeyiz. Çok mutlu bir gün. Çocuklar bizim geleceğimiz. Gelecekteki şekillenecek Türkiye’nin oluşmasında etkisi olacak. Bu çocukları hem fiziki olarak hem zihnen hem de fikren çok iyi yetiştirmemiz lazım. Kendi değerlerimizi, kültürümüzü, dinimizi iyi bir şekilde öğretmemiz lazım. Pozitif bilim yönünden de çocuklarımız çok iyi yetiştirmemiz lazım. Anaokulumuz bu manada başarılı” diye konuştu.
Programın ardından Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz tarafından öğrencilere Başarı Belgesi ve Kur’an-ı Kerim takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da Halk Sağlığı etkinlikleri

3-4 Eylül Halk Sıhhati Haftası aktiflikleri kapsamında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde sigaranın zararlarına dikkat çekildi.
"Nefesiniz Dumansız, Hayatınız Sağlıklı" temasıyla düzenlenen program çerçevesinde Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve ilçe idari amirleri, işyerlerini ziyaret ederek farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.
Ziyaretlerde Kaymakam Kaya ve beraberindeki heyet, sigara kullanımının sıhhat üzerindeki olumsuz tesirleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dumansız hava alanı oluşturulmasının değerine vurgu yapılan aktiflikte, işyeri çalışanlarıyla birebir görüşmeler yapılarak sigarasız hayatın yararları, bağımlılıktan korunma yolları ve sigara kullanımının yasak olduğu alanlar konusunda bilgi paylaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin