Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Geçişi 46 gün kapanıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde, Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında 46 gün süreyle onarım çalışması yapılacağını duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul-Ankara arasında ulaşım sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Geçişinde, Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında 46 gün süreyle onarım çalışması yapılacağını duyurdu. Bakanlık tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstanbul-Ankara arasında ulaşım sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Geçişinde, Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında 46 gün süreyle onarım çalışması yapılacaktır. Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında kalan 23 kilometrelik kesim (Bolu Tüneli dahil); tünel portallerinin çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılması ve 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi yapılması amacıyla 25 Eylül 2023 Saat 08.00’dan 9 Kasım 2023 Saat 17.00’a kadar 46 gün süreyle trafiğe kapatılacaktır. Bu süre boyunca söz konusu kesimde Ankara İstikametindeki trafik, D-100 Devlet Yolu üzerinden sağlanacaktır. Otoyolun İstanbul istikameti, trafiğe hizmet vermeye devam edecektir.” (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
04 Ekim, 2025 14:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Minik Öğrencilerden Hayvan Bakımevine Anlamlı Ziyaret

Karabük Belediyesi Atatürk Sosyal Yaşam Merkezi ana sınıfı öğrencileri, Okul Öncesi Öğretmeni Perihan Özbek eşliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Karabük Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette minik öğrenciler ve kıymetli velilerine, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün insanların hayvanlara karşı sevgi, şefkat ve merhamet duygularını uyandırmak, hayvanların korunması gerektiğine dikkat çekmek amacıyla tüm dünyada kutlanmaya başlandığına ilişkin bilgiler aktarıldı. Çocuklar, bakımebindeki sevimli dostlarla vakit geçirerek hem eğlenceli anlar yaşadı hem de hayvan sevgisinin önemini yerinde öğrenme fırsatı buldu.

Etkinlik kapsamında, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya adına hazırlanan özel bileklikler öğrencilere hediye edildi. Başkan Çetinkaya’nın selam ve sevgilerinin iletildiği programda, miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Temmuz ayında açılan ve bölgenin en büyük hayvan bakımevi özelliğini taşıyan Karabük Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 bin hayvan kapasitesine sahip. Modern donanımlarıyla hayvanların tedavi, bakım ve beslenme ihtiyaçlarının karşılandığı merkezde, sahiplendirme çalışmalarıyla da hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması sağlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin