Reklam
Reklam

Türkiye’nin Genç Taekwondocuları Karabük’te buluşuyor

dfc8a197 4633 4da5 b6b6 57c2dd685a21
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
21 Ağustos, 2026 12:34 tarihinde yayınlandı
0

Geleceğin şampiyonları Karabük’te buluşacak. Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonası, 25-27 Ağustos 2026 tarihleri arasında Karabük’te gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin farklı illerinden genç sporcuların katılacağı şampiyonada, taekwondocular Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Üç gün sürecek organizasyon kapsamında sporcular, farklı kategorilerde dereceye girebilmek için tatamiye çıkacak.

Şampiyonanın açılış seremonisi ise 25 Ağustos Salı günü saat 13.00’te Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sporseverlerin de davet edildiği açılış programıyla başlayacak organizasyon, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olacak.

Karabük’ün ev sahipliğinde düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonası, kentin spor organizasyonları açısından da önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin