Karabük 1. Amatör Lig’de oynanan 5000 Evlerspor-Eskipazar Belediyespor maçının devre ortasında hem saha hem de tribünler karıştı. Polis takımları saha içinde ve dışındaki olaylara cop ve biber gazı kullanarak müdahale etti.
Karabük 1. Amatör Lig ekiplerinden 5000 Evlerspor ile Eskipazar Belediyespor karşı karşıya geldi. 5000 konutlar alanında oynan karşılaşmanın birinci yarısının 1-1 berabere bitmesinin akabinde evvel saha içindeki futbolcular ve yöneticiler tekmeli yumruklu birbirine girdi. Polisin cop ile müdahale ettiği olayda futbolcular zahmetle ayrılırken, bu sefer maçı izleyen iki ekibin taraftarının da birbirlerine küfür ve taş atması sonucu olaylar saha dışına taştı. Çevik kuvvet ve çok sayıda polisin sevk edildiği hengameyi polis biber gazı ve cop kullanarak ayırdı. 3 taraftarın gözaltına alındığı maçta hakem her iki ekipten 5’er oyuncuyu atarak maçı iptal etti.
Bu sırada birtakım taraftarlar ise Eskipazar Belediyespor aracının lastiklerinin havasını indirdi.


65
Amatör maçta devre arası hem saha hem de tribün karıştı
1107
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

