Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Haziran, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da yolcu otobüsünde korkutan yangın

Amasya’da bir yolcu otobüsünde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İçini duman kaplayan otobüsteki yolcuların tahliye edilmesiyle facianın eşiğinden dönüldü.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Samsun yönüne giden Aydoğan Turizm’e ait 55 JA 599 plakalı yolcu otobüsünde Amasya’nın Çeltek mevkiinde geçtiği sırada yangın çıktı. Motor kısmından yükselen dumanlar bir anda otobüsün içini sardı. Yolcular kısa sürede tahliye edildi.
Suluova ve Merzifon itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldü. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Facianın eşiğinden dönen 38 yolcu başka bir otobüsle Samsun’a gönderildi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

71 yaşındaki adam av tüfeğiyle intihar etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy köyünde yakınlarının bir müddettir haber alamadığı 71 yaşındaki adamın av tüfeğiyle meskeninde kendini vurarak intihar ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye nazaran olay, ilçeye bağlı Şenköy köyünde meydana geldi. Tezlere nazaran, 71 yaşındaki Recep K.’dan yakınları uzun bir müddet haber alamadı. Meskene gelen yakınları tarafından Recep K. odasında hareketsiz halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımlarının yaptığı incelemede hayatını kaybeden yaşlı adamın av tüfeği ile intihar ettiği ortaya çıktı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin akabinde yaşlı adamın cansız bedeni Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.