Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasya’da alüminyum yüklü tırdan 23 kaçak göçmen çıktı

Amasya’da polis tarafından durdurulan alüminyum ham maddesi yüklü tırdan Afganistan uyruklu 23 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Ağrı’dan Kocaeli Gebze’ye doğru gitmekte olan İran plakalı 25 ton alüminyum ham maddesi yüklü tır, Amasya merkez Taşova kavşağı uygulama noktasında durduruldu. Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne çekilen tırda Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri tarafından arama yapıldı. Tırın dorsesinden 23 Afganistan uyruklu göçmen çıktı.
İran uyruklu tır sürücüsü P.H (40) gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kedi ve köpeğin dostluğu yüzleri güldürdü

Samsun’un Kavak ilçesinde bir mezarlıkta kedi ile köpeğin sergilediği samimi davranışlar yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Kavak ilçesi Çalbaşı Mezarlığı’nda kaydedilen görüntülerde, bir kedinin köpeğe sürtündüğü, oyun oynamak istercesine etrafında dolaştığı ve iki hayvanın birlikte vakit geçirdiği anlar yer aldı. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada da ilgi gördü.
Kedi ve köpeğin doğal ve dostane halleri, izleyenlere tebessüm ettirirken, mezarlıkta karşılaşılan bu sıcak görüntüler dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin