blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasra’da HGS park uygulaması başladı

Bartın’ın Amasra ilçesinde Süratli Geçiş Sistemi (HGS) park ödeme modeli uygulanmaya başladı. İlçe Belediye Başkanı Recai Çakır, Turgut Işık Caddesi yol kenarında uygulanmaya başlanan HGS park uygulaması hakkında konuştu. Lider Çakır, "Vatandaşlarımızın daha süratli, inançlı ve sıra beklemeden otopark hizmeti alabilmesi için plaka okuma sistemine HGS ödeme ve olmayanlar için entegre pos (kiosk) formülleri kullanılacaktır" dedi.
Ücretlendirme ise park halinde araçların giriş ve çıkış vaktine nazaran hesaplanacak. Sistemde kullanılan hareketli kamera yazılımı, sırf araç ve plaka için saat bazlı fotoğrafların kaydının alındığı da belirtildi. Amasra Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya nazaran, ilçede ikametgah sahipliği aboneliği bulunan araç sahipleri ve 2’nci ikametgah sahipliği aboneliği ile ticari abonelik sahipleri sistemde plaka tescilleri yapıldığı için otopark fiyat talebi oluşmayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
19 Aralık, 2025 22:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARDEMİR’de Genel Müdürlük Görevinde Değişiklik

KARDEMİR A.Ş.’de üst yönetimde görev değişikliği yaşandı.

Şirketin Kamu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, Genel Müdür Dr. Dursunali Yaşacan, 19.12.2025 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı.

Bu ayrılışla birlikte boşalan Genel Müdürlük görevine, Yönetim Kurulu kararıyla Niyazi Aşkın Peker’in asaleten atanmasına karar verildi.

Söz konusu görev değişikliği, şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirim ile kamuoyuna duyuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin