Alkollü şoför karşı şeride geçerek takla attı: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ağustos, 2023 00:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü şoför karşı şeride geçerek takla attı: 2 yaralı

alkollu sofor karsi seride gecerek takla atti 2 yarali 0 WGh3gEUt
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde alkollü şoförün kullandığı araba karşı şeride geçerek beton saksılara çarparak takla attı. Şoförün alkollü çıktığı kazada 4 bireyden 2’si hastanelik olurken başka 2’si karakola götürüldü.

Kaza, akşam 01.00 sıralarında ilçenin İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Argümana nazaran, çarşı istikametinden köprü tarafına seyir halinde olan S.G.

hakimiyetindeki 06 DCA 243 plakalı Tofaş marka araba şoförü alkolün tesiriyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip yoldan çıktı. Yol kenarındaki beton saksılara vurup takla atarak durabildi.

Kazayı gören öbür şoförlerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis takımları sevk edildi. Kaza yerine gelen Çaycuma Belediyesi İtfaiye takımları aksi dönen arabada şoför S.G. ile birlikte bulunan E.D. titiz çalışma sonucu kurtararak sıhhat gruplarına teslim etti. Yaralılar sedyeye alınarak ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçta bulunan öbür 2 kişi sıhhat denetimi yapılarak polis tarafından karakola götürüldü.

Öte yandan, kazanın akabinde polis takımları tarafından yapılan incelemelerde araba şoförü S.G.’nin alkollü olduğu tespit edildi. Araç içerisindeki çok sayıda alkol şişeside yola döküldü.

Otomobil polis tarafından bağlanarak cazip yardımıyla yediemine çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin