blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ağustos, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

Alkollü şahsın vurduğu köpeği Hande Yener sahiplendi

Zonguldak’taki alkollü şahıs tarafından vurulan, başından ve vücudundan çok sayıda kurşun çıkan köpeği ünlü şarkıcı Hande Yener sahiplendi.
İddiaya göre, Almanya’dan Bartın’ın Kozcağız beldesine yıllık izne gelen 19 yaşındaki gurbetçi H.C.U., 22 Temmuz günü alkol aldıktan sonra Ateş isimli sokak köpeğini av tüfeğiyle başından vurdu. Silahtan çıkan kurşun, köpeğin burnunda delik açtı. Yaralanan köpeği fark eden vatandaşlar, sosyal medya üzerinden Zonguldak’taki hayvansever Seda Kaya’ya ulaşarak durumu anlattı. Kaya, köpeği Zonguldak’taki veteriner kliniğine getirdi. Burada ameliyata alınan köpeğin vücudundan çok sayıda kurşun çıktı. Hayvanın gözü de ampute edildi. Çıkarılan kurşun ise burnunda delik açtı.
Kaya, sosyal medyadan kendisine ulaşan ünlü sanatçı Hande Yener’in köpeği sahiplendiğini ve tedavisinin ardından İstanbul’a nakil ettireceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Metin

    Haberciliginize tesekkurler ama bu alcagin nedense adini soyadini yazmiyorsunuz 19 yasindaysa resittir oyle degilmi ?Yazinki almanyaya donunce bir karsilama toreni yapsinlar katil ruhlu alcaga

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Asuman Doğan tarafından
02 Şubat, 2026 11:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dökecek deresinde çalışmalar devam ediyor

Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, 234. Şube Müdürü Vedat Genç, Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Deniz Hikmet Özdemir ve teknik ekipten oluşan bir heyet, çalışmalarda sona yaklaşılan Karabük Dökecek Deresi'nde  yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Heyet, projede sona yaklaşılan aşamada detaylı bir inceleme gerçekleştirerek, yapılan işler hakkında şube müdürleri ve teknik ekipten bilgi aldı. İnceleme sırasında, mevcut çalışmaların ilerleyişi, kalite kontrol süreçleri ve zaman planlaması masaya yatırıldı. Bölge Müdürü Yasin Devrim yaptığı değerlendirmede, “Karabük için önem arz eden bu projede, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yürütülen çalışmalar, taşkın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Buradaki çalışmaları en kısa bitirmeyi planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Metin

    Haberciliginize tesekkurler ama bu alcagin nedense adini soyadini yazmiyorsunuz 19 yasindaysa resittir oyle degilmi ?Yazinki almanyaya donunce bir karsilama toreni yapsinlar katil ruhlu alcaga

Yeni yorumlara kapalı.