blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Eylül, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alevlere teslim olan tandır evi küle döndü

Çorum’un Alaca ilçesinde tandır evinde çıkan yangın, evlere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında tandır evi küle döndü.
Olay, Alaca ilçesi Eskiyapar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde ekmek pişirilen tandır evinde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve iş makineleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın, tandır evinin yanında bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alındı. İş makinelerinin yardımı ile söndürülen yangında tandır evi kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzon’da 13 yıldır bitmeyen yol tepki çekiyor

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde kuzey-güney ulaşımında değerli ana arterlerden biri olacak olan Karşıyaka-Uğurlu yolunun üretim çalışmaları yaklaşık 13 yıldır sürüyor. Toplam 5.2 km uzunluğunda 25 metre genişliğinde planlanan yolun tamamlanması ile bölge trafiğinde değerli bir rahatlama hedefleniyor.
2011 yılının Eylül ayında üretim ihalesine çıkılan ve üretimine 2012 yılında başlanan yolun 2017 yılında bitirilmesi planlanıyordu. Duble yol olarak düşünülen fakat gelinen süreçte yolun yalnızca muhakkak bir kısmı tek şerit halinde yapılırken, kalan kısmı ise bir türlü bitirilemedi. Kenti güneye açacak yol, Karşıyaka, 1 Nolu Beşirli, Bengisu ve Uğurlu Mahallelerini birbirine bağlayacaktı. Kentin değerli ulaşım arterlerinden biri olacak olan 25 metre genişliğinde çift gidiş-gelişli 5.2 km’lik Uğurlu-Karşıyaka yolu 3 Haziran günü Ortahisar ilçesinde meydana gelen ağır yağmur sonrası adeta dereye dönmüştü. Yaşanan kent seli sonrası bitirilmesi tekrar gündeme gelen yolla ilgili üretim çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin