Karabük’te boş arazide park halindeki otomobil çıkan yangında tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olay, Bulak köyü mevkiinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen boş arazideki otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken, araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Yangının çıkışı ile ilgili inceleme başlatıldı.


Alev alan otomobil kullanılmaz hale geldi
İŞKUR’dan kapsamlı saha çalışması
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü tarafından, İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında kent genelinde saha çalışması yürütüldü. Çalışmalar çerçevesinde 260 iş yeri ziyaret edilerek iş gücü piyasasına ilişkin güncel veriler toplandı.
Karabük’te gerçekleştirilen araştırmada sektörlerin mevcut durumu, işverenlerin eleman ihtiyacı, açık iş talepleri ve meslek bazlı istihdam eğilimleri detaylı şekilde incelendi. Elde edilen verilerle bölgedeki iş gücü piyasasının mevcut yapısının ortaya konulması hedeflendi.
İŞKUR yetkilileri, saha çalışmalarından elde edilen verilerin analiz edilerek rapor haline getirileceğini, bu raporların ise istihdam politikalarının geliştirilmesine katkı sunacağını ifade etti. Ayrıca işveren ile iş arayan arasındaki uyumun güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

