Alar, "Gece gündüz çalıştık" - Karabük Haber Postası
alar gece gunduz calistik kfXO8a8K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alar, “Gece gündüz çalıştık”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği, 24 Temmuz Basın Bayramı hasebiyle dernek binasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Adnan Alar, görevde bulundukları bir yıllık süreci kıymetlendirerek muhtarlarla birlikte gece gündüz çalıştıklarını tabir etti.

Göreve geldikleri son kongrede 140 muhtarın güvenoyunu aldıklarını hatırlatan Alar, “Özellikle derneğimize uygun bir ivme kazandırmak için gece gündüz çalıştık. 140 muhtarımızla birlikte mahallelere, vatandaşımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Biz her ne kadar siyasetin dışında olsak da, siyasi irade ile çalışmak zorundayız. Lokal idarelerle de bu işbirliğimiz devam ediyor.” dedi.

Ereğli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirten Alar, “Bu kentte arbede istemiyoruz. Arbedeye taban hazırlanmasına müsaade etmek istemiyoruz. Biz 140 muhtarımızla yekvücut halindeyiz. Lakin dediğim üzere, ayrışırsak, başaramayız.” sözlerine yer verdi.

İl genelindeki kamu kurum müdürleri ile muhtarları buluşturduklarını kaydeden Alar, “Köylerdeki ve mahallelerdeki meseleleri kısa müddette tahlile ulaştırmak için bu buluşmaların kaide olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un katkılarıyla 19 Şubat tarihinde 109 Ereğli muhtarı ile birlikte TBMM’yi ziyaret ettiklerini belirten Alar, “7-8 Bakanımızla istişarelerde bulunduk. Akabinde 3 milletvekilimizle toplantı yaptık. Meseleleri ve tahlil tekliflerini sunduk. Bu bizler için bir milattır. Orada Ereğli’ye yapılacak yerleşke için meslek yüksekokulu istedik, gerçekleşti. Stat istedik, o da oldu. Ereğli-Devrek yolu dedik, o da bitmek üzere. Armutlucuma, Çaylıoğlu, Kayalıdere dere ıslahlarını talep ettik, yapıldı yahut yapılıyor. Bölgemizde güç çalışmaları da devam ediyor.” dedi.

Alar, Eğitim Vadisi Kırmacı Mahallesi’nde başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm Ereğli halkının yararlanabileceği bir kütüphane yapılacağı muştusunu de vererek, “Hayırlı uğurlu olsun.” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin