Reklam
Reklam

Akşamdan Yatsıya Köy Sohbetleri Projesi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2018 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için Vali Kemal Çeber tarafından hayata geçirilen “Akşamdan, yatsıya köy sohbetleri” projesi kapsamında ilk ziyaret Belenköy Mahallesine gerçekleştirildi.

Belenköy Mahallesi Camisinde akşam namazını eda eden Vali Kemal Çeber’e İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Birlikte kılınan akşam namazının ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle Belenköy Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle halkının birlikte organize ettiği tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu.

Mevlid programının ardından yatsı namazına kadar vatandaşlarla sohbet eden Vali Çeber, Belenköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Yazıcı nezdinde, böyle anlamlı bir program organize ettikleri için kendisine ve mahalle halkına teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.