AK Partili Güneş, ‘2023 Şehir Buluşmaları’ programına katıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ekim, 2022 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Partili Güneş, ‘2023 Şehir Buluşmaları’ programına katıldı

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 2023 Şehir Buluşmaları çerçevesinde Bolu ilinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.
Milletvekili Güneş, AK Parti Bolu İl Başkanlığınca düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programına katıldı. Burada Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Güneş, daha sonra vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti.
TSO, Gerede Belediyesi, Organize Sanayi Sitesini ve mezun olduğu Gerede İmam Hatip Lisesi’ni de gezen Güneş, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç, istek ve taleplerini dinledik. Büyük Türkiye için durmadan, yorulmadan çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. AK Parti olarak, Türkiye’ye bugüne kadar kazandırdığımız eser ve hizmetlerin üzerine Türkiye Yüzyılı inşa etmeye söz veriyoruz” ifadelerini kullandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude cekirdekten gelecege barista akademisi duzenlendi nJIkYNOa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de “Çekirdekten Geleceğe” barista akademisi düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen barista akademisinde öğrenciler, üçüncü nesil kahve demleme tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi.

Karabük Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) 6. Dönem programı kapsamında “Çekirdekten Geleceğe Sürdürülebilir Barista Akademisi”ne ev sahipliği yaptı.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi ile Turizm Araştırma Geliştirme Kulübü iş birliğinde Üniversite Evi’nde gerçekleştirilen akademide, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı İrfan Yurt ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Mustafa Yılmaz eğitmen olarak yer aldı.

Katılımcılara V60, Chemex, Aeropress ve Syphon gibi üçüncü nesil kahve demleme yöntemleri ile espresso bazlı içecek hazırlama süreçleri ve süt tekstürizasyonu uygulamalı olarak anlatıldı.

Program kapsamında ayrıca “sıfır atık” yaklaşımı doğrultusunda kahve posalarının geri dönüşümüne yönelik uygulamalara yer verilerek çevre bilincinin artırılması hedeflendi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, ÜNİDES kapsamında bugüne kadar 161 projenin hayata geçirildiğini belirterek desteklerin artarak sürdüğünü ifade etti.

Programa Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Hüseyin Avni Kırmacı ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Program sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin