Reklam
Reklam

AK Parti’de farklı isimler listelerde yer aldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2023 11:23 tarihinde yayınlandı
0

Yüksek Seçim Kuruluna sunulan listelerde, aynı ailelerden isimlerin farklı partilerden aday gösterilmesi dikkat çekti.

MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in iki çocuğu farklı partilerden aday oldu. Yıldırım Tuğrul Türkeş AK Parti Ankara 1. Bölge 1. sıradan, Ayyüce Türkeş ise İYİ Parti Adana 1. sıradan aday gösterildi. Geçen seçimde olduğu gibi bu seçimde de Diyarbakır’da Ensarioğlu ailesinden isimler karşı karşıya gelecek. Kuzenler Galip Ensarioğlu AK Parti’den, Vejdin Ensarioğlu ise İYİ Parti’den milletvekili adayı oldu. Vejdin Ensarioğlu’nun babası Salim Ensarioğlu ise İYİ Parti’den İstanbul 2’nci Bölge 2. sıradan aday gösterildi.

Sanatçı ve sporcularda aday

Milli yüzücü Umut Arman Sonay ise AK Parti’den İstanbul 1. Bölge 18. sıradan aday oldu. Listelerde sanat dünyasından da isimler var. AK Parti’de müzisyen Yücel Arzen, İstanbul 3. Bölge 14. sıradan aday oldu. Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa’dan 1. sıra adayı olarak gösterildi. AK Parti’de en genç aday 18 yaşındaki Nisa Alptekin oldu. Alptekin, İzmir 1. Bölge 10. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Eski MHK Başkanı ve eski Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu da AK Parti Antalya 7. sıra adayı oldu. 2006 yılında ise Miss Turkey Güzellik yarışmasında “Veet Türkiye Güzeli” seçilen Seda Sarıbaş, 2023 Milletvekili seçimlerinde AK Parti Aydın milletvekili adayı listesinde bulunuyor.

Türkiye’nin ilk başörtülü bakanı aday

Türkiye’nin ilk başörtülü ve 63. seçim hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’den Eskişehir 2. sıradan milletvekili adayı gösterildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin