AK Parti Samsun İl Kongresi’nde Uğur Işılak coşkusu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
ak parti samsun il kongresinde ugur isilak coskusu rs2dnpdm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ocak, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Samsun İl Kongresi’nde Uğur Işılak coşkusu

SAMSUN (İHA) – AK Parti Samsun 8. Olağan Vilayet Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan evvel sahneye çıkan sanatçı ve eski AK Parti Milletvekili Uğur Işılak, partililere küçük bir konser verdi.

AK Parti Samsun 8. Olağan Vilayet Kongresi’nin yapıldığı Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nu dolduran partilileri selamlayan Uğur Işılak, dün hayatını kaybeden Ferdi Tayfur’u anarak kelamlarına başladı. Ferdi Tayfur’un müziklerini yürekten söylediğini ve o yüzden toplumun tüm kısmında yer ettiğini belirten Işılak, AK Parti’nin de yürekten konuşarak 20 yılı aşkındır tüm toplumun beğeni ve itimadını kazandığını vurguladı.

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’a ’rahmet’ dileyerek kelamlara başlayan Işılak, “Çok değerli Samsunlular, bugün kongre vesilesiyle bir ortadayız. Bize bu hoşluğa bahşettiği için tüm Samsun ve teşkilata teşekkür ediyorum. Bugün verilmiş bir kelam üzerine aranızdayım. Dün Ferdi Tayfur hayatını kaybetti. Bugün kendisini uğurluyoruz. Cenazede olmak isterdim fakat buraya kelamım vardı. Kendisine Allah rahmet eylesin. Biz onu daima kalbe dokunan yapıtlarla tanıdık. Türkiye’deki tüm kısma dokunan yapıtları vardı. Yetim büyüyen, çiftçilik yapan, çıraklık yapan bir hayatı vardı. Müzik hayatına adım atıp, bu günlere kadar geldi. Onun söyledikleri çok sahiciydi, onun için yüreğimize dokunuyordu. Bilim adamları, ilim adamları konuşuyor. Aslında ne söylediğinden çok nasıl söylediğin kıymetli. Yürekten söylediğinizde her yere ulaşır, yalnızca lisanla ağızla konuşup, kulağı aşmayan sözler kullanıyorsanız vakit israfından öbür bir şey olmuyor. Biz de neden 20 yılı aşkın müddettir buradayız? Zira kalben söyleyecek çok şeyimiz var, ondan buradayız” dedi.

Işılak, konuşmasının ardından AK Parti için yaptığı ‘Doğruya doğru’, ‘Hainlerle ekmeğimi bölmem ben’, ’Safın aşikâr olsun’, ’Bayrağı elden bırakma’ üzere müziklerini seslendirdi. Salonu coşturan Işılak’a partililer de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin