Ovacık Belediye Başkanlığı ile Ovacık AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Öğretmen Hasan Denli Kültür Merkezinde iftar programı düzenledi.
Programa Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zait Doğu, Ovacık Belediye Başkanı Zafer Kükler, Karabük Ak Parti Milletvekili Adayları Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Karabük Ak Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Ovacık İlçe Teşkilatı Başkanı Yakup Narter, 27. Dönem Karabük Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Bülent Ersöz, Nihat Ceylan, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile Ovacık halkı katıldı.
İftar sonrası konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 24 haziran seçimlerinde Türkiye’nin yeni bir sisteme geçeceğini, Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçeceklerini belirterek, ” Karabüklüler olarak, Ovacıklılar olarak görevimizi yapacağız, bundan sonra da görev seçtiklerimizin olacaktır” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal’ın konuşmalarıyla program sona erdi.


AK Parti Milletvekili adayları Ovacık halkıyla buluştu
Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi
HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.
Bolu’dan giden isimler
Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.
Bolu’ya atanan isimler
Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.


