AK Parti Gençlik Kollarından Ülkü Ocaklarına Cevap - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2017 14:15 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Gençlik Kollarından Ülkü Ocaklarına Cevap

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren, geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada kullanılan cümlelerin ocak kültürü ve anlayışına yakışmayan ve adabı muaşeret kurallarına uymayan  cümleler olduğunu söyledi

16 Nisan referandumunda MHP’nin gerekli desteği vermediği şeklinde yapılan açıklamalara ’şeref yoksunu, adamsanız çıkın karşıma müptezel önünden ye, az ötede oynayın, bozkurt yelesinde bit arayan kendi evinde it arasın” şeklinde açıklama yaparak tepki gösteren Ülkü Ocakları Başkanı Murat İsmail Taş’a AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren cevap verdi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Ülkü ve ocak kültürü adına basına yapılan açıklamalar ocak kültürü ve anlayışına yakışmayan ve adabı muaşeret kurallarına uymayan bu cümleler

‘’şeref yoksunu, adamsanız çıkın karşıma müptezel önünden ye, az ötede oynayın, bozkurt yelesinde bit arayan kendi evinde it arasın‘’

Peygamber ocağı olarak bilinen ocak kültürüne ve iki cihan güneşi sevgili peygamberimiz HZ.MUHAMMET ( S.A.V) ın dili değildir. Bu sözler Türk İslam Müferriki SEYİT AHMET ARVASİ’nin Türk milliyetçi öğreticisine uygun değildir. Bu anlayış başta Alparslan Türkeş’in, misyonuna uygun söylemler değildir.

Ülkü ocağı milletine insanlığına karşı derin sevgi, örf, adet ve büyüklerine karşı saygı hislerini taşıyanların ülküsü ve ocağıdır.

Eleştiri söz söyleme analiz yapma her fert ve siyasi partinin hakkıdır, bu hak sevgi ve saygı çerçevesinde Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerine uygun bir dilde yapılması toplumsal kuraldır.

Yapılan halk oylaması bir siyasi parti seçimi değildir. Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı DEVLET BAHÇELİ’nin önerisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı sayın BİNALİ YILDIRIM ve Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın destekleri ile ve en son Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı MUSTAFA DESTİCİ’nin katkıları ile halkımıza sunulmuş Türk milletini geleceğinin oylamasıdır. Sonuçta evet- hayır diyende kaybetmemiştir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, aziz milletimiz, Türk İslam dünyası ve mazlum milletler kazanan olmuştur.

Biz AK Gençlik olarak şehrimizin ve ülkemizin huzur ve barışı için ‘’SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR’’ anlayışı ile hareket edeceğimize ve aziz milletimize atalarımızın bırakacağı güzel yurdumuza hizmet etmek için gençliğimizi Türk İslam örf, adet ve geleneklerimize göre yetiştireceğimize söz veririz.”

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin