Ahmet Mısırlı’dan MHP İlçe Başkanı Turan Kurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Ekim, 2025 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Ahmet Mısırlı’dan MHP İlçe Başkanı Turan Kurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı, yeni göreve başlayan MHP İlçe Başkanı Turan Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çulluk, Gençlik Kolları Başkanı Baransel Ören ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Ziyaret, Yenice’de siyasette özlenen bir tabloyu ortaya koydu.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı, Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun biçimde sergilediği mütevazı, samimi ve birleştirici tavrıyla dikkat çekti.

Mısırlı, ziyaret sırasında yaptığı kısa açıklamada,

“Yenice’mizin geleceği için dayanışma ve uyum içinde çalışmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bizim önceliğimiz, milletimize ve ilçemize hizmettir.”
ifadelerini kullandı.

Siyasette nezaketin ve olgunluğun önemine vurgu yapan Mısırlı’nın bu tavrı, ilçe kamuoyunda takdirle karşılandı.
Ziyaretin, Cumhur İttifakı’nın Yenice’deki birlik ve iş birliği sürecine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin