Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne Denetim Ziyareti - Karabük Haber Postası
DADA
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Ocak, 2026 11:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne Denetim Ziyareti

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık tesislerinin mevcut durumunu yerinde görmek ve sunulan hizmetlerin kalitesini değerlendirmek amacıyla Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen inceleme ve denetim ziyaretine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara’ya; Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız eşlik etti.

BAŞHEKİM ÇEBİ’DEN SUNUM

Hastane yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen değerlendirme toplantısında, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Taylan Çebi tarafından kapsamlı bir sunum yapıldı.
Prof. Dr. Çebi sunumunda; hastanenin genel işleyişi, mali durumu, idari süreçleri, personel yapısı ve vatandaşlara sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetleri hakkında heyeti bilgilendirdi.

BİRİMLER YERİNDE İNCELENDİ

Sunumun ardından hastanenin çeşitli birimlerinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık hizmetlerinin etkinliği, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar ve vatandaş memnuniyetine ilişkin uygulamaları yerinde değerlendirdi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara’nın yürütülen başarılı çalışmalar dolayısıyla hastane yönetimine teşekkür etmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin