Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2023 16:28 tarihinde yayınlandı
0

Afacanların araba sürme sevdası iş yerinin duvarında son buldu

Antalya’nın Serik ilçesinde babasından izinsiz aldığı kamyonetle 2 arkadaşını yanına alıp şehir turuna çıkan 3 afacan, bir iş yerinin duvarına çarptı. Yaşları 13-14 olan çocukların geçirmiş olduğu kazada, biri hafif yaralandı. O anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Belpınar Mahallesi Cuma Pazarı içerisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, babasının kamyonetini izinsiz alan bir çocuk, yanına 2 arkadaşını da alıp gezmeye çıktı. Kapalı pazar yerinden geçerken sürücü çocuğun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet, önce iş yerinin duvarına ardından pencere kısmına çarparak durabildi. Kaza sonrası şoka giren çocuklar, kendilerini araçtan dışarı attı. Kazada burnundan hafif yaralanan bir çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla kontrol için hastaneye kaldırılırken, sürücü ise ifade için polis merkezine götürüldü. Kazayı duyup olay yerine gelen kamyonetin sahibi ise iş yeri sahibinin zararını karşılayacağını söyledi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kamyonetin bir anda yoldan çıkıp duvara, ardından iş yerine çarpması yer aldı. Devamında ise duran araçtan çocukların kendilerini dışarı attığı görüldü. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin