Adem Aydım'dan Karabük'e Tarihi Mesaj - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
67517bd1a317a
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Aralık, 2024 13:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Adem Aydım’dan Karabük’e Tarihi Mesaj

ADEM AYDIM: “PARAMIZ YOK AMA ŞEREFİMİZ VAR”

Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, futbolcularına yaptığı duygusal konuşmada yalnızca sahadaki mücadele değil, şehrin onuru için oynayacaklarını vurguladı. Aydım, Karabük’ün yaşadığı imkânsızlıklar ve yetersiz destekle ilgili sert bir mesaj vererek, “Bu kulübü bu zamana kadar sizler yokluk içinde getirdiniz. Doğru, paramız yok! Ama bizim şerefimiz var!” dedi.

Aydım, Karabük İdman Yurdu’nun sadece bir futbol takımı olmadığını, şehrin tarihi ve kültürünün bir parçası olduğunu belirtti. Şehirdeki spora yönelik duyarsızlığa dikkat çeken Aydım, “Bugün sahaya çıkacaksınız ve ne kadar şerefli, karakterli, kaliteli insanlar olduğunuzu bu koskoca bizi görmeyen şehre göstereceksiniz.” şeklinde konuşarak, takımın sadece saha içinde değil, saha dışında da hak ettiği desteği alması gerektiğini ifade etti.

Karabük İdman Yurdu’nun yıllardır maddi sıkıntılarla mücadele ettiğine ve şehrin spora sahip çıkmadığına dikkat çeken Aydım, bu durumun Karabük’ün spor kültürüne olan ilgisizliğini gözler önüne serdi. Şehirdeki yetkililere ve iş insanlarına çağrı yapan Aydım, Karabük’ün spora sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

GMG (Gün Medya Grup) sponsorluğunun formaların arkasından bantlandığı görüntülendi. Geçtiğimiz yıl 26 Temmuz’da Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü yeni sezonda isim sponsorluğu için GMG ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu maddeleri paketlerken yakalandi tiDmAc7w
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu maddeleri paketlerken yakalandı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il dışından getirdiği uyuşturucuları satmak için hazırlayan bir kişiyi yakaladı. Şahsın evinden 50’şer gram halinde paketlenmiş 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde çıktı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandadma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda merkez ilçede H.T isimli şahsın il dışından getirdiği uyuşturucu maddelerin ticaretini yaptığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında H.T isimli şahıs uyuşturucu maddeleri satışa hazırlarken yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 21 adet 50’şer gramlık paketler halinde, toplam 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde emdirilmiş sentetik kannabinoid ele geçirildi. H.T isimii şahıs göz altına alınırken hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin