Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Mart, 2018 11:11 tarihinde yayınlandı
0

Açıkgöz: “Artık sıra puan veya puanlar almaya geldi” 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: “Oyuncuların fiziksel kapasiteleri diğer takımların seviyesine geldi”  9 haftayı en iyi şekilde değerlendireceksek de başlangıcın bu maçta olması gerekiyor”  dedi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, oyuncuların fiziksel kapasitelerinin yeni yeni diğer takımların seviyesine geldiğini söyleyerek, “Artık sıra puan veya puanlar almaya geldi” dedi.
Spor Toto Süper Lig’de son sırada bulunan Kardemir Karabükspor, cuma günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Alexe ve Ferhat ile izinli olan Skulason ve Ibanez katılmazken, Cem ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi 100. Yıl Anaokulu öğrencileri futbolculara ve teknik ekibe baklava ikramında bulundu. Futbolcular öğrencilerin üzerindeki formaları imzalayarak onlarla hatıra fotoğraf çektirdi.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, geçen hafta takımın Kayserispor karşısında iyi top oynadığını ancak bireysel hatalardan dolayı mağlup olduklarını kaydetti.
Açıkgöz, “Bu takımın devre arası hazırlığı geçirmemesi, yeni oyuncuların gelmesi gibi bir sürü etkenimiz var ama oynaya oynaya oyuncularımın fiziksel kapasiteleri de diğer takımların seviyesine geldi. Bundan sonraki süreçte mücadeleleri daha iyi olacak diye düşünüyoruz. Kadro genişliğimiz fazla değil. Kayseri maçında ikinci oyuncunun kart görmesi sonucu Osmanlıspor maçında yok. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız inşallah onların görevlerini yerine getirirse Osmanlıspor maçı bizim adımıza iyi geçecek diye düşünüyorum. Artık sıra puan veya puanlar almaya geldi. Osmanlıspor sıralamada bize en yakın olan takım. Kalan son 9 haftayı en iyi şekilde değerlendireceksek de başlangıcın bu maçta olması gerekiyor. İnşallah düşündüklerimizi sahaya yansıtıp istediğimiz puanı alırız” dedi.
İdmanı Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin ve Asbaşkan Selçuk Ergin de takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin