Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Abdullah Avcı: “Seneye agresif bir oyuna geçeceğiz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, önümüzdeki sezon daha agresif bir oyuna geçiş yapacaklarını söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 4-2 mağlup eden Trabzonspor’da Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sözlerine Ankaragücü camiasına geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Avcı, "Oyunun içinde bunlar var. Büyük bir camia en kısa zamanda bunun altından kalkacaktır. Yediğimiz penaltıya kadar doğru bir planlama ile gidiyorduk. Çalıştıklarımızı net bir şekilde uyguluyorduk. Penaltı golünden sonra rakip iyi oynamaya başladı. Biz oyunun içine bazen girdik, bazen çıktık. Ankaragücü takımı oynadığı oyunun karşılığını puan olarak alamadı. Oyunun bir bölümünde bazı değişiklikler yaptık ve öne geçtik. Yediğimiz gol sonrasında özellikle bireysel performansın da ortaya çıktığı bir gol olunca rakibin ister istemez kaygıları arttı ve geniş alanlar ortaya çıktı. Kazanarak kapatmak istiyorduk öyle yaptık" dedi.
Avcı, sezonla ilgili olarak ise yaptığı kısa değerlendirmede, "Geldikten sonra koyduğumuz hedefler üçüncülük ve kupa finali gerçekleşti. Kupa finalini kazanmak da istiyorduk. Oyunun bir bölümünü Beşiktaş bir bölümünü bizim domino ettiğimiz bir maçta 95’te maçı kaybettik. Bunun yorgunluğu ve üzüntüsü vardı. Bu oyunun içerisinde var ne yazık ki. Bugünden itibaren programımızın üzerinde oynadık ve netleştirdik. Hazırlık maçlarımızın tarihleri hepsi belli. Haziran ve temmuz takvimiz belirlendi. Transfer çalışmalarımızın bir bölümünde ciddi şekilde mesafe kat ettik. Trabzonspor taraftarı bizi yalnız bırakmasın. Seneye onlara ihtiyacımız var. Daha önce bunu gerçekleştirmiş bir ekibin daha hızlı temaslı agresif bir oyuna geçişini hep beraber gerçekleştireceğiz. İnişli çıkışlı bir sezonda ortalaması iyi gözüken, ocak ayını şubata ayına bağlayan 9 maçta yaşadığımız sıkıntılara rağmen yakaladığımız ivme var. Daha iyisi için çalışacağız" diye konuştu.
Avcı, bundan sonra başkan ve yönetimle İstanbul’da daha sık bir araya geleceklerini ifade ederek transferde hızlı bir şekilde hareket ettiklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Köpeği önce aracıyla ezmeye çalıştı ardından tüfekle vurarak felç bıraktı

Kastamonu’da bir şahıs, sokakta karşısına çıkan köpeği evvel aracıyla ezmeye çalıştı daha sonra tüfeğiyle vurarak felç bıraktı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün gece saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, ismi öğrenilemeyen bir şahıs, sokakta seyir halindeyken, karşısına Atakan Oğuz isimli vatandaşın 5 yıl evvel oğlu için sahiplendiği köpek çıktı. Şahıs evvel aracıyla köpeği ezmeye çalıştı. Daha sonra uzaklaşan şahıs, aracında bulunan tüfekle köpeğe ateş etti. Köpek, omuriliğine isabet eden kurşun sebebiyle felç kalırken, saldırgan şahıs olay yerinden kaçtı.

Dehşet veren olay kamerada
O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Manzaralarda, karşısına çıkan köpeği ezmeye çalışan araç şoförünün, aracından inerek bagajındaki tüfeği aldığı, bir müddet sonra aracıyla uzaklaştığı görüldü. Daha sonra sokakta oynayan köpeğin yanına yürüyerek gelen şahsın, köpeği vurduktan sonra kaçtığı anlar imgelerde yer aldı.

"En büyük cezayı alacağına da inancım tam"
Yaşanan olayı anlatan köpeğin sahibi Atakan Oğuz, şahsın yakalandığını ve en ağır cezaya çaptırılmasını istediklerini belirterek, "Yaklaşık 5 yıl evvel oğlum için, sünnet ikramı olarak bir yavru köpek sahiplendim. İsmini de ‘Ateş’ koyduk. 5 yıldır oğlumla arkadaşlık ediyorlardı. Dün gece saatlerinde bir silah sesi duydum. Konutum de iş yerimin üst katında olduğu için çabucak balkondan baktım. Köpeğimin kanlar içinde yerde yattığını gördüm. Ondan sonra çabucak 112 Acil Davet Merkezini aradım. Polis takımları gelene kadar kameradan baktığımda bir tane aracın geldikten sonra köpeği gördükten sonra köpeği ezmek için üstüne sürdüğü görülüyor. Köpeğim kaçtığı için aracı park ediyor. Daha sonra otomobilden iniyor, bagajından silahı alıyor. Güvenlik kamerasının ışığının yandığını gördüğünde silahı bagaja bırakıp devam ediyor. Aracı ileride kameranın görmediği bir yere bırakıyor. Oradaki güvenlik kameralarını fark edememiş. Köpeğim yerde yatıp oynarken tüfeğiyle nişan alarak köpeğimi vuruyor. Polis takımları geldikten sonra nöbetçi veteriner kliniği bulduk. Çabucak köpeğimi aracımla Kastamonu’ya götürdüm. Gereken tedavilerine başladı. Lakin omuriliğine geldiği için köpeğim felç kaldı. Hayati riski devam ediyor. Elimizle besliyoruz. Oğlumun can yoldaşıydı. Bir insan ne ister de bir canlıyı vurur? Şahsı daha evvelce tanımıyorum. Şu anda yakalandı. İsimli süreçleri devam ediyor. En büyük cezayı alacağına da inancım tam. Adalete her vakit güveniyorum. Bir insan ne için aracında tüfek taşır, neden bir canlıyı vurur" dedi.

"Ailemizdeki bir birey gibiydi"
"Ateş" isimli köpeği babası kendisi için 5 yıl evvel sahiplendiğini söz eden Muhammet Aras Oğuz ise, "Babam 5 yıl evvel benim için köpek sahiplenmişti. Köpeğim dün gece yapılan silahlı taarruzda felç kaldı. Köpeğim asla hareket edemiyor. Bu cani görülmeyeceğini sandı, fakat yakalandı. Köpeğim için çok üzgünüm. Ailemizdeki bir birey üzereydi. 5 yıl sonra bu türlü bir şeyin olması bizi çok derinden etkiledi. Köpeğim için çok üzüldüm" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin