blank
Yusuf Korkmaz tarafından
22 Temmuz, 2024 12:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ABD Başkonsolosluğundan Eflani Ziyareti

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Basın Ataşesi Alison Brown'ın Eflani Keşfi Geçtiğimiz Cumartesi günü, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) İstanbul Başkonsolosluğu Basın Ataşesi Alison Brown, Eflani’yi ziyaret etti. Brown, internet üzerinden keşfettiği Eflani’nin Demirli Köyü'nü gezmek için arkadaşıyla birlikte yola çıktı. Eflani’ye vardıklarında, Brown ve arkadaşı köyde gezerken köylüler tarafından fark edildi. Kendini tanıtan Brown, İncüğez Köyü Derneği Başkanı Şaban Çırak ve ailesi tarafından misafir edildi. Çırak ailesi, misafirlerine köydeki değirmenler ve doğal güzellikleri gezdirerek bölgenin kültürel ve doğal zenginliklerini tanıttı. Alison Brown, Eflani’nin doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirtti ve bu güzel anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımlarında, Eflani’nin büyüleyici doğasını ve samimi köylülerini tanıtarak takipçilerini de bu eşsiz yeri keşfetmeye davet etti. Brown’un ziyareti, hem Eflani’nin tanıtımına katkı sağladı hem de köy halkı için unutulmaz bir deneyim oldu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin