Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çocuk parkına zarar verdiler

Yenice Yayın: 25.09.2019 12:39
Yazar:
Çocuk parkına zarar verdiler

Yenice ilçesine bağlı İsmetpaşa mahallesinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, çocukların eğlence yeri olan ve keyifle vakit geçirdikleri parklardaki oyun gruplarına zarar verdi.
Kendini bilmez kişi ya da kişiler, İsmetpaşa Mahallesi’ndeki oyun parkı içerisindeki kaydırakta bulunan merdivenleri sökerek ateşe vererek yaktılar.
Konuyla ilgili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı açıklamada bulunarak , “Çocuklarımızın eğlenmeleri ve güzel vakit geçirmek için yaptığımız parklarda, bazı ihanet içindeki insanların yapılan hizmeti baltalamak için parkları söküp yaktıkları tespit edilmiştir. Bu insanları şiddetle kınıyor, değerli halkımıza havale ediyoruz. Her şeye rağmen halkımıza hizmet etmekten geri durmayacağız.” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: