Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İki ayrı kaza 8 yaralı

Gündem Yayın: 09.05.2019 14:04
Yazar:
İki ayrı kaza 8 yaralı

Eskipazar İlçesinde ve İsmetpaşa’da meydana gelen kazalarda 8 kişi yaralanırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Başlıksız 5 kopya 7

ESKİPAZAR’DAKİ KAZADA 1’İ ÇOCUK 6 KİŞİ YARALANDI

Eskipazar ilçesinde çarpışan iki otomobilden biri boş araziye uçtu. Kazada 1’i çocuk 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinden Eskipazar istikametine giden Yusuf A. (26) idaresindeki 67 ED 520 plakalı otomobil, kavşaktan karşıya geçmek istediği sırada Eskipazar ilçesinden Köyceğiz Köyü istikametine seyir halinde olan Metin B. (46) idaresindeki 78 AAB 627 plakalı otomobile çarptı ardından boş araziye uçtu. Kazada sürücü Yusuf A. ile Muhammet Ali Karaçay (19), Emine Deniz (17), Emine Karaçay (41) Medine Karaçay (12) ve Hüseyin Karaçay (45) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

YOLCU OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Karabük’te yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Eskipazar ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan Hakan Ö. (28) idaresindeki 04 P 3981plaka otomobil İsmetpaşa mevkiinde sağ şeritten sola dönüş yapmak istediği sırada aynı istikamette seyir halinde olan M.A idaresindeki 31 GY 556 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada, Muammer Çetin (24) ve Nurullah Bağana (22) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı

Gündem Yayın: 03.05.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı

Amasya’nın Taşova ilçesinde yoldaki çukurlar nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralı olarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Taşova’ya bağlı Destek Yaylası mevkiinde Niyazi Y. yönetimindeki 05 ABV 503 plakalı otomobil yoldaki çukura girmesi sonucu kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanan otomobil takla atarak metrelerce ötede durdu. Kendi imkanıyla otomobilden çıkan Niyazi Y., durumu telefonla 112’ye bildirdi. Olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Taşova Devlet Hastanesine götürülerek ilk müdahalesi yapılan sürücünün kafasından darbe almasından dolayı tedbir amaçlı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatırken, sürücünün yakınları yolun ortasındaki çukurların kapatılmamasına tepki gösterdi.

Paylaş: