Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

 Zabıta ekiplerinden etiket kontrolü 

Safranbolu Yayın: 11.10.2018 10:12
Yazar:
 Zabıta ekiplerinden etiket kontrolü 

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market ve pazar yerlerinde fiyat ve etiketleri ile gramajları kontrol etti.
Ekipler, marketlerde rafları dolaşarak etiketleri inceleyip fiyat artışı yapılıp yapılmadığını tespit etmek üzere denetim yaptı. Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerde, ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları karşılaştırılırken, fiyat tutarsızlığı ve gramajlarda eksikliklerde kontrol edildiği belirtildi.
Denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Paul Onuachu bir döndü, pir döndü

Spor Yayın: 01.05.2024 00:24
İhlas Haber Ajansı
Paul Onuachu bir döndü, pir döndü

Trabzonspor’un 29 yaşındaki Nijeryalı forveti Paul Onuachu, Gaziantep FK maçında 18 dakikada attığı 3 golle sakatlığının ardından sahalara iyi bir geri dönüş yaptı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Gaziantep FK’yı 2-0 geriye düştüğü maçta 4-2 mağlup etti. Bordo-mavililerde sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan Paul Onuachu da Gaziantep ekibi karşısında attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle yıldızlaştı.

Trabzonspor’un, 28 Şubat’ta kupada RAMS Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Paul Onuachu’nun sol ön kolunda kırık tespit edilmişti. Ligde Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen 29 yaşındaki oyuncu, Gaziantep FK ile oynanan maçta 3 gol birden atarak adeta sahalardan uzak kaldığı günlerin acısını çıkardı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında oynanan Fatih Karagümrük müsabakasında 34 dakika süre alan Onuachu, Süper Lig’de ise sakatlığının ardından 65 gün sonra 11’de sahaya çıkarak, 80 dakikada ter döktü.

Ligde son golünü 11 Ocak’ta bordo-mavililerin Samsunspor’u sahasında 2-1 yendiği müsabakada atan başarılı santrfor, 109 gün sonra da gol sevinci yaşamış oldu.

Paylaş: