Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Emniyeti’nden Bayram Tedbirleri

Gündem Yayın: 24.07.2014 15:02 |Güncelleme:25.07.2014 08:27
Yazar:
Karabük Emniyeti’nden Bayram Tedbirleri

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, bayramda vatandaşların huzuru için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.  .

Trafik önlemleri başta olmak üzere; Vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde yankesiciler ve kapkaççılar ve dolandırıcılara karşı gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Tezsever, “Vatandaşlarımızın bayram nedeniyle alış veriş yapığı yerlerde mevcut güven timlerimizin yanı sıra asayiş ekiplerimizin yanı sıra toplum destekli polislerimizden de ekiplerimiz görevlendirildi. O bölgelerde yan kesicilere, dolandırıcılara karşı herhangi bir meydan vermeme konusunda arkadaşlarımız çalışacaklar. Halkımızın yoğun olarak bulunduğu terminal, GAR ve otobüs duraklarında sık sık kontrol edilecek. Şüpheli şahıs, şüpheli durumlara meydan vermeme noktasında arkadaşlarımız devriye hizmetleri verecekler. Bu arkadaşlarımız gerekse resmi gerekse sivil olacaklar. Bayram tatili süresince vatandaşlarımız kendilerini güvende hissetsinler, bayramı bayram gibi yaşamayı kendilerine layık görsünler. Huzur ve güvenlik noktasında emniyet müdürlüğü olarak gerek il merkezinde gerekse ilçe merkezlerinde gerekli güvenlik tedbirlerini en üst seviyede aldık. Bayram dolayısıyla Safranbolu’ya gelecek turistlerle ilgili tedbirlerimizi tekrar gözden geçirdik, ilave tedbirleri aldık” dedi.

Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarla ilgili de yollarda uygulama yapacaklarını kaydeden Müdür Tezsever, “Trafik yönünde de tedbirlerimizi en üst seviyede aldık. Vatandaşlarımızın yol güvenliklerini aldık, özellikle şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımızın yol güvenliklerini sağlamak amaçlı olsun, uykusuz yorgun araç kullanmalarını önlemeyi amaçlayan bir tedbirler geliştirdik. Özellikle alış veriş yapacak olan vatandaşlarımız şehir içinde özel araçlarını marketlerin önüne kadar çekmesinler. Bir otoparka bıraksınlar” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlık Yayın: 07.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleşti. Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın da pedal çevirdiği bisiklet turunda sağlıklı yaşama dikkat çekildi.

Türkiye genelinde 11’incisi düzenlenen ‘Yeşilay Bisiklet Turu’ Samsun’da da yapıldı. Bisiklet turuna Vali Orhan Tavlı, il müdürleri, Yeşilay gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Atakum ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi önünde toplanan bisikletliler yaklaşık 10 kilometre pedal çevirerek Çobanlı İskelesi’nde kadar giderek oradan tekrar Atakum Gençlik Merkezi önüne geri döndü. Etkinlik hakkında bilgi veren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Emre Güneş, “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek düsturuyla yaptığımız çalışmalarla bisiklet turumuza katılıyoruz. 7’den 70’e herkesi spor yapma noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Samsun Yeşilay olarak bizler de sağlık bir nesli yetiştirmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı da katılanlara teşekkür ederek yeni Yeşilay gönüllülerinin yetiştiğini söyledi. Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.