Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
29 Mart, 2017 14:42

AK Partili Şahin, Eskipazar’da Vatandaşlarla Buluştu

A+ A-

  Şahin; “Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan olmaya devam edeceğiz” Eski TBMM Başkanı ve  AK Parti  Karabük  Milletvekili Mehmet  Ali Şahin, "Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan olmaya devam edeceğiz. Bunları güçlendirmek için bu yeni sistemi getirdik. Onun için  AK Parti, MHP, BBP olarak bunun arkasındayız. Bu ülkenin milliyetçi muhafazakar seçmeni bunun arkasında. ve CHP'li vatandaşlarımızı da buna destek vermeye çağırıyorum." dedi. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Halk oylaması çalışmaları kapsamında Eskipazar ilçesinde sivil toplum örgütü temsilcileriyle de bir araya gelen Şahin, daha sonra İsmet Paşa, Boncuklar, Babalar ve Üçevler köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Karabük'ün  Eskipazar ilçesine bağlı Keçeler köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, burada yaptığı konuşmada, anayasa değişikliği hakkında bilgi aktardı. Şimdiki sistemi 4 vitesli ve saatte 90 kilometre hıza sahip bir arabaya benzeten Şahin, "Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi"ne geçilince 5 vitesli ve saatte 140 kilometre hıza ulaşabilen arabaya sahip olacaklarını ifade etti. "Ülke için böyle bir model fayda getirecektir." Amaçlarının,  Türkiye'nin daha hızlı büyümesi, gelişmesi ve ilerlemesi olduğunu kaydeden Şahin, "Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan olmaya devam edeceğiz. Bunları güçlendirmek için bu yeni sistemi getirdik. Onun için  AK Parti, MHP, BBP olarak bunun arkasındayız. Bu ülkenin milliyetçi muhafazakar seçmeni bunun arkasında. ve CHP'li vatandaşlarımızı da buna destek vermeye çağırıyorum. Ülke için böyle bir model fayda getirecektir." diye konuştu. Türkiye'nin artık koalisyon dönemlerinden kurtulacağını belirten Şahin, " Hükümet kurulamama gibi bir sorun olmayacak.  Türkiye'de hükümetlerin ömrü 16-17 ay olmuştur. 16 ayda herhangi bir hizmetin gerçekleşmesi mümkün değildir. 16 ayı ortalama söyledim. 65 hükümetin 34 tanesinin ömrü bir yıldan az sürmüştür. 20 günlük hükümetler var, bir aylık hükümetler var.  İtalya'da anayasa değişti, koalisyonlar yasaklandı. Çünkü onlar da çok çekti koalisyonlardan." diye konuştu. "Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi" ile gelecek olan yenilikleri madde madde anlatan Şahin, terör örgütlerinin ve  Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan bazı ülkelerin sandıktan "Hayır" çıkmasını istediklerini kaydetti. Konuşmasının ardından ilçe merkezinde sivil toplum örgütü temsilcileriyle de bir araya gelen Şahin, daha sonra  İsmet Paşa, Boncuklar, Babalar ve Üçevler köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.  

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

23 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Uyuşturucu tacirleri yolcu otobüsünde yakalandı

A+ A-

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda iller arasında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şahıs, yolcu otobüsünden indiği esnada yakalandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu kullananlara ve ticaretini yapanlarla mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan risk analizi çalışmalarında B.F. ve T.Y. isimli şahısların iller arasında uyuşturucu madde taşıyarak ticareti yaptığı belirlendi. Şahısları takibe alan ekipler, otobüs terminalinde yolcu otobüsünden iner inmez şahısları göz altına aldı. Şahısların yapılan üst ve valiz aramasında toplam 2675 adet sentetik ecza maddesi, 1 parça halinde 35 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında işlem yapılan şahıslardan B.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.Y. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Uygar Eczanesi
Uygar Eczanesi
Adres

Besbınevler 75. Yıl Mahallesi 31 Nolu Sokak No:4/B Karabük

Telefon

(370) 433-6969

Birsen Eczanesi
Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Kaya Eczanesi
Kaya Eczanesi
Adres

İnönü Mahallesi Eski Baglar Sokak No:23/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-4232

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500