Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bartın’da Selden Etkilenen Esnaf Yardım Bekliyor

Bartın Yayın: 09.06.2014 07:11
Yazar:

BARTIN ’da 2 gün önce meydana gelen selden etkilenen iş yeri ve ev sahipleri yetkililerden yardım bekliyor. Bartın’da meydana gelen sel felaketinin ardından mağdur olan vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor. Merkeze bağlı Çavuşköyü Mahallesinde bulunan bir öğrenci yurdunun alt katına giren yaka seli nedeniyle mağdur olan işletmeci Ali Eyüpustaoğlu, yüksek bölgelerden gelen suyun kendileriyle birlikte bir çok ev, işyeri ve tarım alanının hasar gördüğünü belirtti. Eyüpustaoğlu, “34 kişilik öğrenci yurdumuzda öğrencilerimizle birlikte mağdur olduk. Yurdumuzun alt katında bulunan mutfağımızdaki eşyalarımız ve kuru gıdalarımız kullanılamaz hale geldi. Bunun sebebi ise yüksek tepelerden gelen suyun giderinin tıkanmasıdır. Küçük bir gider borusu ile bu bölgenin suyu giderilmeye çalışılmış. Aşırı gelen su ile de bu gider tıkandı. Tıkanmasıyla beraber geri gelen su iş yerlerimize ve evlerimize girdi. Bu yüzden mağduriyet yaşıyoruz. Yetkililerden bir an önce bu sele sebep olan su giderinin boyutunu büyütmelerini ve çare üretmelerini bekliyoruz. Mağduruz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: