Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çankırı’da 77 eğitim çalışanı ile 2 din görevlisi açığa alındı, 1 komiser tutuklandı

Çankırı Yayın: 22.07.2016 07:54
Yazar:

ÇANKIRI Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 77 kişi ile 2 din görevlisi açığa alınırken, 1 komiser tutuklandı. Yürütülen soruşturmalar kapsamında Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde görev yapan Ilgaz Site Camii İmam Hatibi İsmail Ayar ve Çarşı Camii Müezzin Kayyımı Sefa Çemçem açığa alındı, Ilgaz İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan komiser Cuma Öztürk tutuklandı. Öte yandan soruşturma kapsamında, Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 77 çalışan hakkında görevden uzaklaştırma, tedbirine bağlı inceleme başlatıldığı bildirildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yılanı markete girmeden yakaladılar

Gündem Yayın: 02.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Yılanı markete girmeden yakaladılar

Artvin´in Yusufeli ilçesinde işlek bir caddede bulunan markete girmeye çalışan yılan İtfaiye ekipleri tarafından yakalandı.

Yusufeli ilçe merkezindeki işlek bir cadde üzerinde hizmet veren market sahibi marketinin önünde bulunan su paketinin altına saklanan ve iş yerine girmeye çalışan yılanı görünce İtfaiye ekiplerine haber verdi. Markete gelen itfaiye ekipleri marketin önünde bulunan su paketinin altında saklanan yılanı özel bir aparatla yakaladı. Zehirli olduğu belirtilen yaklaşık bir metre uzunluğundaki engerek cinsi yılan ekipler tarafından yerleşim yerine uzak bir alanda doğaya bırakıldı. Paniğe kapılan vatandaşlar da rahat nefes aldı.

Paylaş: