Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MEDİKAR Hastanesinde Gurme Güleri Devam Ediyor

Sağlık Yayın: 05.05.2016 14:23
Yazar:
MEDİKAR Hastanesinde Gurme Güleri Devam Ediyor

Karabük Özel Medikar Hastanesi kent protokolünü Gurme günlerinde buluşturmaya devam ediyor.
Halk ile birliktelik sağlamak ve yöre sofralarını tanıtarak sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen Medikar Gurme Günlerinin ikincisinde Bulak sofrası lezzetlerinin sunulduğu yemeğe, Vali Orhan Alimoğlu, Cumhuriyet Baş Savcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, İl Müftüsü Halil Bektaş ve yardımcıları, bazı ilçe müftüleri, Tıp fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Öztürk, İlahiyat fakültesi dekanı Prof.Dr. Hür Mahmut Yücer ve öğretim üyeleri, Özel Medikar Hastanesi yönetim kurulu, Genel Müdür ve Başhekim Op.Dr.Ziya Boyacıoğlu, hastane doktorları ve davetliler katıldı.
Hastane Başhekimi Op.Dr.Ziya Boyacıoğlu, Bulak Gurme gününün Medikar hastanesi olarak halkımızla, insanımızla tanışma, buluşma, kucaklaşma kapsamında yapıldığını söyledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yapan işletmelere 61 milyon lira ceza

Ekonomi Yayın: 06.05.2024 11:32
Fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yapan işletmelere 61 milyon lira ceza

Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yaptığı tespit edilen-işletmelere 61 milyon lira ceza kesti.

Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu’nun 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında başta marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerindeki fahiş fiyat artışları olmak üzere; otomotiv sektöründeki stokçuluk eylemleri, hazır beton ve çimento sektöründeki fahiş fiyat artışları ve ekmek fiyat tarifelerine aykırı satışlar kurul gündemine alınarak incelendi. Gerçekleştirilen incelemeler neticesinde Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 61 milyon 66 bin 431 lira idari para cezası uygulandı. Ticaret Bakanlığının, piyasalarda fiyatlama davranışlarını bozarak tüketicileri olumsuz etkileyen eylemler karşısında gerekli idari tedbirleri uygulamaya devam edeceği öğrenildi.(İHA)