Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Küre’de Öğrenciler Akıllı Tahta ile Tanıştı

Kastamonu Yayın: 07.10.2015 08:30
Küre’de Öğrenciler Akıllı Tahta ile Tanıştı

KASTAMONU Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve kısa adı Fatih Projesi olan proje kapsamında Küre Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu sınıfları akıllı tahta ile donatıldı.
Küre merkezde 4 okulun bütün sınıflarında kara tahta dönemi sona erdi. Öğrenciler Türkiye genelinde MEB’nca dağıtılan akıllı tahtaların lise müdürlüklerine teslim edilmesinin ardından 2015-2016 eğitim öğretim yılında tahta kaleminden kurtulup teknoloji ile renkli bir şekilde ders işlemeye başladılar. Konu ile ilgili olarak açıklama Milli Eğitim Müdürü Süleyman Bilir ilçedeki okulların akıllı tahtalı sınıflara kavuştuğunu belirterek, Küre’de yükselen eğitim çıtası ile çağ atladıklarını dile getirdi. En önemli yatırımın öğrencilere yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Bilir,
“Bu yatırımların meyvesini Küre’de almaya başladık.
Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. İlçe genelinde 4 okulun tüm sınıflarına destekli akıllı tahta sistemi ile donatıldı. Bu projenin uygulanmasıyla ilçemiz teknolojik anlamda çağdaş eğitim seviyesine ulaşmada büyük bir adım daha atmış oldu” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Valilikten 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesine ilişkin açıklama

Zonguldak Yayın: 21.05.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı
Valilikten 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesine ilişkin açıklama

Zonguldak’ta 1183 yaşındaki porsuk ağacının kökünden kesilmesi ile ilgili açıklama yapan valilik, adli sürecin devam ettiğini bildirdi.

Zonguldak Valiliğinden 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesi ile ilgili yapılan açıklamada, Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi mevkisinde DSİ Genel Müdürlüğü 23. Bölge Müdürlüğünce 2024 yılı yatırım programında bulunan Zonguldak Acılık Yukarı Havza Tedbirleri işi kapsamında yapılacak olan tersip bendi imalatları için kurum görüşleri alındığı ifade edildi. Açıklamada, ilgili kurumlarca alanda herhangi bir kültür veya tabiat varlığı olmadığının belirtildiği, Orman Genel Müdürlüğü’nden izin aşamasına gelmeden ilgili yüklenici firma tarafından izinsiz bir şekilde ağaçların kesildiği kaydedildi. “Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce sahada bulunan iş makinasına el konulmuş, ağaç kesme ve açma suçlarından suç zabtı tanzim edilerek adli makamlara bildirilmiştir” ifadelerine yer verilen açıklamada, adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Paylaş: