Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Dadaylı Kadınlara Ücretsiz Step ve Aerobik Dersi

Kastamonu Yayın: 02.09.2015 07:57
Yazar:
Dadaylı Kadınlara Ücretsiz Step ve Aerobik Dersi

KASTAMONU Daday Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor yapmak isteyen kadınlara step ve aerobik dersi açıldı.
Kastamonu’nun Daday İlçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor yapmak isteyen kadınlara step ve aerobik dersi açıldı. Spor salonunda haftanın 4 günü yapılan ve yaklaşık 2 saat süren derslere katılan yaklaşık 60 kadın spor yapmanın keyfini çıkarıyor. Yaş ortalamasının 25 ile 40 yaş arasında değiştiği eğitimlerde yaş ortalaması büyük olan kadınların yaşı ve sağlık sorunları göz önüne alınarak çeşitli egzersizler yapıldığını bildiren Step ve Aerobik Antrenörü Yağmur Nuray Sarı amaçlarının kadınları zayıflatmaktan ziyade sosyalleşmeleri, birlikte kaliteli zaman geçirerek, onları ruhsal ve psikolojik açıdan iyi hissetmeleri olduğunu bildirdi. Bir çok ilçe de farklı nedenlerle çalıştığını ama Dadaylı kadınlar kadar sıcak, azimli, spor kültürünü bu kadar benimseyen kişilerle ilk kez karşılaştığını bildiren Yağmur Nuray Sarı Dadaylı kadınlarla ders ve spor yaparken çok eğlendiğini de söyledi. Yağmur Nuray Sarı sözlerine şöyle devam etti: ‘”İlk kez spor kültürünü bu kadar benimseyen ve devamlılık sağlayan kadınlarla tanıştım. İlk zamanlar kadınların bu sosyalliğine çok şaşırdım. Spor yaparken en zevk aldığım spor partnerlerim Dadaylı kadınlar. Sağ olsunlar tatlı dilleri ve güler yüzleri ile hepsi birbirinden kıymetli hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize bu imkanı veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Daday Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç ve Karakaş’tan Ulaştırma Bakanına Ziyaret

Manşet Yayın: 02.05.2024 13:54
Keskinkılıç ve Karakaş’tan Ulaştırma Bakanına Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Yenice için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na  Filyos Limanına ulaşım anlamında da çok önemli rol alan Yenice yolumuzun duble yol ağına alınmasının bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını anlattık ve Yenice’mizin diğer sorunları ile ilgili bir sunum yaptık çözüm noktasında talimatını verip, incelemelerde bulunacağını ve konuyu yakından takip edeceğinin sözünü verdi” dedi.

Yenice için gerekli olan her şeyin takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Karakaş, bundan sonraki süreçte de Ankara’ya yapacakları ziyaretlerde ilçenin sorunlarını gündeme getireceklerini söyledi.