blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ramazan’da balık tezgahlarında sakinlik

Ramazan ayında balık tezgahlarında sakinlik yaşanıyor. İftarda balık yemek isteyen vatandaşlar ise en çok hamsi ve mezgit satın alıyor.
Samsun’da bulunan balık tezgahlarında Ramazan ayında sakinlik yaşanıyor. İlgi azalsa da yeniden de satışların olduğunu söyleyen balıkçılar, en çok hamsi ve mezgidin talep gördüğünü söyledi.
Balık satıcısı Mehmet Kılıç, "Ramazan’da balık tezgahlarında sakinlik var lakin tekrar de güzel durumdadır. Vatandaşlar en çok hamsi, mezgit, barbun alıyor. Bu sene dönemimiz da çok bereketli geçti. İnşallah seneye de bu türlü bir dönem bekliyoruz. Vatandaşlarımız bu sene balığa doydu" dedi.
Vatandaş Yaşar Kuru, "Balık daima yeterli, kâfi ki iktisat düzgün olsun. Ramazan’da en çok hamsi ile mezgit yedik. Bu bolluğa şükürler olsun" diye konuştu.
Vatandaş Dilek Yılmaz, "Balık fiyatları hoş. Biz tava balığını tercih ediyoruz. Fiyatlar ülkü. Balık döneminde en çok hamsi yedik" formunda konuştu.
Tezgahlarda balık fiyatları ise şu biçimde:
Hamsi 100 TL, istavrit 100 TL, mezgit 120 TL, barbun 150 TL, palamut 200 TL, çupra 300 TL, sazan 150 TL, kefal 100 TL.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Derede mahsur kalan dana AFAD ekiplerince kurtarıldı

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kayalıklardan dere yatağına yuvarlanan dana, AFAD takımlarınca kurtarıldı.
Edinilen bilgiye nazaran Selmanlı Mahallesi’nde kayalıklardan yuvarlanan dana dere yatağında mahsur kaldı. Köylülerin uğraşlarıyla bulunduğu yerden çıkartılamayan büyükbaş hayvan için 112 Acil Davet Merkezi’nden yardım istendi. İhbarla bölgeye giden Vilayet Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) grupları, mahsur kalan hayvanı ip yardımıyla mahsur kaldığı alandan çıkarıp sahibine teslim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.