Etkinlikte, YİK üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, KTSO Meclis üyeleri ve oda personeli bir araya geldi.
Program, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Çebi, konuşmasında birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekerek, bu tür toplantıların Karabük iş dünyasının gelişimi açısından büyük katkı sağladığını vurguladı.
Daha sonra söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Oda’nın yürüttüğü çalışmalar, devam eden projeler ve geleceğe yönelik hedefler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda, Karabük iş dünyasının mevcut durumu, ekonomik gelişmeler ve sektörlerin beklentileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. YİK üyeleri, Oda faaliyetlerine ilişkin öneri ve katkılarını sunarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik fikirlerini dile getirdi. Toplantı, düzenlenen iftar programı ile devam etti. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, benzer buluşmaların süreceğini ve Karabük’ün ekonomik potansiyelini daha ileri taşımak adına iş birliğinin devam edeceğini ifade etti.