Karabük’te “Protokol Kuralları Eğitimi” verildi – Karabük Haber Postası
Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

Karabük’te “Protokol Kuralları Eğitimi” verildi

Türkiye'de protokol eğitiminin uzman ismi Nihat Aytürk tarafından Karabük protokolüne ve kamu yöneticilerine "Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri" verildi.

Asuman Doğan tarafından
15 Şubat, 2025 15:51 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Üniversitesi, kamusal yaşamda uyulması gereken protokol ve davranış kurallarına ışık tutan önemli bir eğitim seminerine ev sahipliği yaptı. Karabük Valiliği himayelerinde düzenlenen ve iki gün süren "Protokol Kuralları Eğitimi", uzman isim Nihat Aytürk tarafından verildi.
15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin ilk günündeki eğitime Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve eşi Derya Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve eşi Betül Akman, Karabük Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve eşi Ebru Kırışık, vali yardımcıları, kaymakamlar, il müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile personel katıldı.
Seminerde, resmi toplantılardan törenlere, davetlerden yazışma kurallarına kadar protokolün çeşitli boyutları ele alındı. Nihat Aytürk, sadece resmi ortamlarda değil, günlük iş hayatında ve sosyal etkileşimlerde de protokol kurallarının önemini vurguladı. Nezaket ve görgü kuralları, hitap ve karşılama protokolleri gibi konularda katılımcılara önemli bilgiler sunuldu.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, seminer sonunda yaptığı konuşmasında ev sahipliğinden dolayı Karabük Üniversitesine ve etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Valilik proje ekibine teşekkür etti.
Seminerin ilk oturumu, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın, Nihat Aytürk’e hediye ve çiçek takdimiyle sona erdi.
Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda "Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları" başlıklı seminerin ardından program tamamlandı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eğitim Öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında "Eğitim Öğretim Kıymetlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya; merkez ilçe ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,eğitim alanında yürütülen çalışmaların kıymetlendirilmesi ve gelecek periyot maksatlarının belirlenmesi üzerinde durdu. Akbaş, şu sözlere yer verdi:
"Birlik ve beraberlik içerisinde tüm iş ve süreçlerimizi idame ettirmeye devam ettirmeliyiz. Güçlü bir yönetici takımımız bulunmaktadır. Bu takımlarımızla her daim yaptığımız işler bizi muvaffakiyete sevk edecektir. Ortamıza yeni katılan yöneticilerimiz bulunmaktadır. Onlara da yeni misyonlarının güzel olmasını diliyorum. Sizlerle eğitimin her alanına dokunuşlar sağlıyoruz. Bir iş yapıyorsak kesinlikle mevzuat ve yönetmelik çerçevesinde yapmalıyız. Bu anlayışla çalışırsak her taraftan güçlü oluruz. Maarif davamıza daima birlikte sahip çıkmalıyız. Maarif davamıza vermiş olduğunuz dayanaklardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum."
Toplantıda, eğitim öğretim faaliyetlerinin daha aktif bir halde yürütülmesi, yeni projeler ve iş birliği imkanları ele alındı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.