blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 08:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerinden “su kaplumbağası” operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince, farklı bir kaçakçılık teşebbüsü önlendi. Sarp Gümrük Kapısı’nda 910 adet su kaplumbağası ele geçirildi.
Türkiye’ye giriş yapmak üzere Sarp Gümrük Sahası’na gelen bir araç risk tahlili çalışmaları kapsamında kuşkulu bulundu ve x-ray taramasına sevk edildi. Yapılan x-ray taramasında kuşkulu yoğunluk tespit edildi.
Sarp Gümrük Koruma Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü gruplarınca gerçekleştirilen ayrıntılı aramalarda kıymeti 655 milyon Türk Lirası olan 910 adet su kaplumbağası yurda yasa dışı yollardan sokulmaya çalışılırken ele geçirildi.
Olayla ilgili Hopa Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük-Kastamonu Yolunda Otomobil Takla Attı: 4 yaralı

Kastamonu'da virajı alamayan hafif ticari aracın refüje çarptıktan sonra takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu-Karabük karayolu Diphan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. idaresindeki 57 ABH 622 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, virajı alamayarak refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç takla attı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan S.Ç., E.K., G.Y. ve S.A. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.