blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkiye’de eşi benzeri olmayan yürüyüş yolu ve Canik Şelalesi beyaz gelinliği ile büyülüyor

Türkiye’de eşi gibisi olmayan bin 800 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu ve Canik Şelalesi kar yağışının akabinde büründüğü beyaz imajı ile görenleri hayran bırakıyor.
Trabzon’un Tonya ilçesinde üretimi geçtiğimiz yıllarda tamamlanan yürüyüş yolu özellikleriyle Türkiye’de bir birinci oldu. Fol Deresi üzerindeki Canik Şelalesi’ne ulaşmak için projesi hazırlanarak hayata geçirilen yürüyüş yolu için hiçbir hafriyat çalışması yapılmadı. İş makinesi sokulmadan, derenin etrafı duvarla örülmeden, ağaç kesilmeden, taşların yeri bile değiştirilmeden yapılan yürüyüş yolunun yeri tabiata uygun ahşap ile döşendi. Ahşap korkulukları ile birlikte belli noktalarda seyir teraslarının da bulunduğu yürüyüş yolu ile ulaşılan Canik Şelalesi, kar yağışı ile görenleri kendine hayran bıraktı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Canik Şelalesi ve yürüyüş yolu beyaz gelinliği ile ziyaretçilerini büyüledi.

"Bu kar atmosferi çok daha güzel"
Giresun’un Görele ilçesinde gelen Ayhan Gençal, "Çok hoş bir ortam. İkinci kere geliyorum. Yazın gelmiştik. İnşallah bir daha geleceğiz. Çok hoş bir atmosfer var. Karlı hali daha güzel" derken, Gönül Gençal ise "Çok hoş. İkinci sefer geliyoruz. Bu kar atmosferi çok daha hoş. Buraya gelirken kar hayalim yoktu. Bu halini çok beğendim. Hoş bir ortam var" diye konuştu.
Ziyaretçilerden Nihat Beşel de "Burası çok şahane. Buraya her geldiğimizde kesinlikle burayı geziyoruz. Arap turistler buraya ilgi gösteriyor. Yürüyüş yaptıktan sonra dereye karşı çayımızı içiyoruz. Çok hoş bir yer" halinde konuştu.
Yürüyüş yolunun çok hoş yapıldığını belirten Cemile Beşel, "Kar olunca çok daha hoş oluyor. Yeşillik ve tabiatın ortasında yürüyüş yapıyoruz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik gruplarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, grupların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.