Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kızılay yardıma muhtaç kişilere yardım elini uzatmaya devam ediyor

Devrek ilçesinde Kızılay yardıma muhtaç bireylere yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyet gösteren Kızılay Temsilciliği muhtaçlık sahiplerini tespit ederek yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.
Devrek Kızılay Temsilcisi Aydın Çolpa yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:
"Türk Kızılay toplumsal hizmet alanında, geliştirdiği örnek projelerle insan onurunu koruyarak toplumsal yardım çalışmaları yürütmeye devam etmektedir. Devrek şubesi olarak ilçemiz ve köylerinde bulunan muhtaçlık sahiplerine yardımcı olmaya devam ediyoruz. İlçemiz ve köylerinde tespit edilen gereksinim sahibi 60 ailenin besin dağıtım programını yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Muhtaçlık sahiplerinin belirlenmesinde hakikat ve gerçek bireylerin tespit edilmesi için kamu kurumlarının entegre sistemlerini kullanmaktayız. Türk Kızılayına bağışları ile yardımcı olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.

blank
Berkay Doğan tarafından
15 Nisan, 2025 14:55 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt: “Kardeşlerimizin haklı taleplerinin arkasındayız.”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, KARDEMİR bünyesinde faaliyet gösteren Seramik Kaynak, Vagon Boşaltma ve Merkez Bakım taşeron firmalarında çalışan işçilerden oluşan bir heyeti İl Başkanlığı’nda misafir etti.

“Taleplerini birinci ağızdan dinledik”

Gerçekleşen ziyarette emekçilerin kadroya geçiş süreciyle ilgili talepleri ve yaşadıkları sorunlar ilk elden İl Başkanı Ferhat Salt’a iletildi. Başkan Salt, işçilerin hak arayışına kulak verdiklerini ve konuyu yakından takip edeceklerini belirtti.

“İşçimizin yanındayız”

Açıklamasında emeğin ve alın terinin kutsallığına vurgu yapan İl Başkanı Salt, “Bu ülkenin temel direği emekçilerdir. Biz de Karabük’te, her zaman işçimizin yanında, emeğin safında durmaya devam edeceğiz. Kardeşlerimizin haklı taleplerinin arkasındayız.” ifadelerini kullandı.

“Görüşmeler yapılacak, süreç takip edilecek”

İl Başkanı Ferhat Salt, konunun hem sendika tarafıyla hem de KARDEMİR yönetimiyle görüşüleceğini belirterek, “Tüm taraflarla gerekli temasları kuracağız. Adaletli bir çözüm için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu sürecin emekçi kardeşlerimizin lehine sonuçlanması için gereken tüm adımları atacağız” dedi.

“Kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık”

Taşeron işçilere destek mesajı veren Salt, “İşçi kardeşlerimize kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci en sağlıklı şekilde yöneteceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.