Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Mustafa Yavuz’dan İl Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret

Manşet Yayın: 02.07.2024 12:05
Vali Mustafa Yavuz’dan İl Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret

Vali Mustafa Yavuz, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Karabük İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, şehrin sağlık yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında Vali Yavuz’u, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Turhan Sarıcı ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız karşıladı.

Vali Yavuz’a, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından ilde sunulan sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımları hakkında bir sunum yapıldı. Değerlendirme toplantısının ardından konuşan Vali Mustafa Yavuz, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmanın ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmanın öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Yavuz, son yıllarda Karabük’te sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığını vurguladı. Fiziki altyapı iyileştirmeleri ve modern tıbbın gereklerine uygun donatılan sağlık tesisleri sayesinde vatandaşların kaliteli sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştığını ifade eden Vali Yavuz,  Bu yatırım ve hizmetlere katkıda bulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Vali Yavuz, İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında Sağlıklı Hayat Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, Tüberküloz Birimi, Halk Sağlığı Laboratuarı ve idari birimleri gezerek görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi. Yavuz, “Toplum sağlığının korunmasında fedakârca hizmet veren değerli hekimlerimize ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Binlerce Bolulu meydanları doldurdu

Bolu Yayın: 07.07.2024 04:52
İhlas Haber Ajansı
Binlerce Bolulu meydanları doldurdu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Takım’ın Hollanda karşısında mücadelesine binlerce Bolulu tek yürek olarak destek verdi.

EURO 2024’te çeyrek final maçına çıkan Türkiye A Milli Futbol takımı Hollanda ile karşı karşıya geldi. Bolu Valiliği önünde Bolu Belediyesi tarafından dev ekran kuruldu. Binlerce taraftar meydanı doldurarak millilere destek verdi. Ayrıca Mudurnu ilçesinde de vatandaşlar Atatürk Anıtı önüne kurulan ekranda milli maçın heyecanını yaşadı.

Paylaş: