Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yolun karşısına geçmeyen çalışan kadına motosiklet çarptı

Zonguldak Yayın: 05.06.2024 16:07
İhlas Haber Ajansı
Yolun karşısına geçmeyen çalışan kadına motosiklet çarptı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Yeni Siteler Cami üzerindeki Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına motosiklet çarptı, kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Alaplı Yeni Siteler 100. yıl Cami nin bulunduğu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına, 67 AEH 549 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yardıma koşarken sağlık ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü ve yaralı olan yaşı kadını hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve çok sayıda aksesuar ele geçirildi

Gündem Yayın: 28.06.2024 12:37
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da polis ekipleri tarafından 19 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 490 adet telefon aksesuarı ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çarşamba ilçesinde yapılan uygulama ce operasyonda 19 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 1 adet gümrük kaçağı tuşlu cep telefonu, 490 adet gümrük kaçağı telefon aksesuarları (şarj başlığı ve kablosu), 13 bin 200 adet doldurulmuş makaron sigara ve 3 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlerle ilgili 2 şahıs yakalanıp, haklarında işlem başlatıldı.

Paylaş: