Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Aziz Yıldırım: “Londra’da Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim”

Spor Yayın: 29.05.2024 10:16
Aziz Yıldırım: “Londra’da Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sosyal medyada yazılanları yalanlayarak, “Cumartesi günü Londra’ya gideceğim ve Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleyeceğim. Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim” dedi.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sosyal medyada Londra’ya gitmeyeceği yönündeki haberleri yalanladı. Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada, “Kongre üyelerimiz ve taraftarlarımızla yaptığım toplantılarda da belirttiğim gibi, cumartesi günü Londra’ya gideceğim ve Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleyeceğim. Yine konuşmalarımda ifade ettiğim gibi, Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim. Benim ifadelerim dışında, servis edilen manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim” diye konuştu.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zonguldak Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı

Zonguldak Yayın: 04.07.2024 20:52
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı

Zonguldak Valiliği, orman yangınlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Valilikçe yapılan açıklamada, orman yangınlarını önlemek için piknik alanlarında ateş yakılmaması gerektiği belirtildi. Ayrıca cam şişelerin ve çöplerin ormanlık alanlarda bırakılmaması gerektiği vurgulandı. Valilik, sigara izmaritlerinin dikkatlice söndürülüp çöpe atılmasının önemine de dikkat çekti. Her bir vatandaşın alacağı küçük önlemlerin büyük felaketleri önleyebileceğini hatırlatan yetkililer, orman yangınlarının büyük felaketlere yol açabileceğine dikkat çekti.

Vatandaşlar, bu uyarılara dikkat ederek orman yangınlarını önlemek için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet edildi.